ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα αδέρφια της

Θρήνος στην κηδεία της 14χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Βόλο

Το ύστατο χαίρε στην 14χρονη Σεράινα, που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου είπαν συγγενείς και φίλοι. Ο πατέρας της κοπέλας δεν μπόρεσε να χαιρετήσει το παιδί του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα της Σεράινα και τα αδέλφια της. Μαζί τους θρηνούσαν και οι συμμαθητές της, που ήταν απαρηγόρητοι και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο θάνατος της Σεράινα συγκλόνισε έναν καθηγητή της. Λίγες ημέρες πριν, την είχε συναντήσει στον δρόμο και θυμάται το πόσο το κορίτσι ήθελε να επιστρέψει στα θρανία.

Η οικογένεια της μαθήτριας θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου, ενώ αναμένεται και το πόρισμα των πραγματογνώμων, που θα «φωτίσει» τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 13χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.