ΕΛΛΑΔΑ

Η νέα διοίκηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον νέο πρόεδρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ευτύχη Παλλήκαρη, παρουσίασε ο Στέλιος Πέτσας

Τα γραφεία του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων επισκέφθηκε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για Θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να παρουσιάσει στους εργαζομένους τον νέο πρόεδρο και γενικό διευθυντή του Πρακτορείου, Ευτύχη Παλλήκαρη.

Ο κ. Πέτσας, αφού ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο και γενικό διευθυντή του Πρακτορείου, Μιχάλη Ψύλο, ανέφερε: «Σκοπός είναι να πάμε ακόμη καλύτερα τα επόμενα χρόνια με την ηγεσία του Ευτύχη Παλλήκαρη. Ελπίζω να έχει τη μέγιστη δυνατή βοήθεια από εσάς για να πετύχετε τους στόχους ατομικούς και συλλογικούς». Επιπλέον, σημείωσε: «Πιστεύω στην ανεξαρτησία του Πρακτορείου, εμπιστεύομαι εσάς, εμπιστεύομαι τη νέα διοίκηση. Θέλω ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα έρθει από εσάς και το οποίο θα τηρήσουμε κι εμείς με ευλάβεια πέρα από κάθε μικροπολιτική, κομματική ή κυβερνητική σκοπιμότητα γιατί πάνω από όλα είναι η είδηση και εσείς το ξέρετε καλύτερα από εμάς».

«Θέλω πραγματικά οτιδήποτε βγαίνει από το Πρακτορείο να έχει τη σφραγίδα αυτής της εγκυρότητας και της αξιοπιστίας που πρέπει να έχει το Πρακτορείο», κατέληξε ο κ. Πέτσας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παλλήκαρη.

Στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των εργαζομένων του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε ο νέος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Ευτύχης Παλλήκαρης.

«Έχει γίνει μία καλή δουλειά και μαζί σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Νομίζω ότι η ομάδα αυτή έχει φοβερές δυνατότητες, και αυτές θέλω να αξιοποιήσουμε. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για να πάει η δουλειά καλύτερα. Η πόρτα είναι ανοιχτή, μπορούμε να συνεννοούμαστε για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά κυρίως για τις δυνατότητες που μπορούμε να αποκτήσουμε», τόνισε ο κ. Παλλήκαρης. Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι ένα πρακτορείο δυνατό, εξωστρεφές, με απήχηση, με κύρος και νομίζω ότι αυτά πρέπει όχι μόνο να τα διαφυλάξουμε αλλά να τα αναπτύξουμε, να τα καλλιεργήσουμε».

Τους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ ευχαρίστησε ο απερχόμενος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος, για τη συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια. «Θα ήθελα τον καινούριο διευθυντή να τον έχετε ως κόρη οφθαλμού, γιατί πραγματικά είναι ένας συνάδελφος που όχι μόνο αξίζει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει το Πρακτορείο ακόμα ψηλότερα», επισήμανε ο κ. Ψύλος.

Τέλος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ματίνα Μπάλτα, αφού καλωσόρισε τον νέο διευθυντή δήλωσε: «Όλοι θα συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό του Πρακτορείου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.