Neo

Ξανά στην Ιταλία ο Τσίπρας

Όσα στελέχη συνομίλησαν με τον Αλέξη Τσίπρα χθες, μετά την επιστροφή του από το Φόρουμ Αμπροζέτι στο Κόμο της Ιταλίας, διαπίστωσαν για μία ακόμη φορά πόσο αρέσουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι διεθνείς επαφές και οι «ζυμώσεις».

Ως εκ τούτου, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο τέως πρωθυπουργός θα πυκνώσει τις διεθνείς επαφές του με στόχο όχι απλώς να κρατήσει «ζωντανό» το διεθνές προφίλ του, αλλά και να το εμβαθύνει – έστω κι αν πλέον δεν έχει το αξίωμα του Έλληνα πρωθυπουργού.

Μάλιστα, σε μερικές εβδομάδες, είτε στα τέλη Σεπτεμβρίου είτε στις αρχές Οκτωβρίου, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί εκ νέου στην Ιταλία -και, συγκεκριμένα, στη Ρώμη- για επαφές με κορυφαίους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος της γείτονος. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντήσει την γυναίκα-σύμβολο της ιταλικής Αριστεράς, Λουτσιάνα Καστελίνα, αλλά και στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος.

Επίσης, δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση με δύο πρώην πρωθυπουργούς της Ιταλίας: τον Ενρίκο Λέτα -που προχθές, στη Κόμο, εξήρε την γενναιότητα του Αλέξη Τσίπρα με τη Συμφωνία των Πρεσπών- αλλά και τον παλιό του φίλο Ματέο Ρέντσι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.