ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάρισε δικό του ματς το «Τριφύλλι», 2 στα 2 με τους... Έλληνες η Βιλερμπάν

«Αυτοκτόνησε» στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός

Δικό του ματς χάρισε ο Παναθηναϊκός στην -μαχητικότατη κατά τ' άλλα- Βιλερμπάν, καθώς οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι έλεγχαν το παιχνίδι, έχασαν... χωρίς να καταλάβουν το πώς διαφορά 13 πόντων, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα με 79-78 και δίνοντας συνέχεια στην... κατάρα των εκτός έδρας αγώνων.

Καθοριστικό το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ως τότε ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, παρουσιάστηκε κακός αμυντικά (η αλήθεια είναι πως σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα υστερούσε στην αμυντική του λειτουργία), κάνοντας... ό,τι μπορούσε για να χάσει. Κάτι που η Βιλερμπάν, απ' τη μεριά της, το εκμεταλλεύτηκε και με ένα επιμέρους 29-15 (!) επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του ματς, ισοφάρισε στο 39' με τρίποντο του Καουντί (78-78) και τελικά πήρε τη νίκη με μία 1/2 βολές του Τέιλορ, κάνοντας το 2 στα 2 απέναντι στις ελληνικές ομάδες, μετά και το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού.

Καλός, αλλά μοιραίος ο Καλάθης, ο οποίος παρά τους 13 πόντους και τις 8 ασίστ, «πούλησε» τις δύο τελευταίες επιθέσεις του Παναθηναϊκού, με πολύ κακές επιλογές. Τραγικός από τη γραμμή των βολών ο «Εξάστερος», με 13 χαμένες και... 51% (14/27), στοίχισαν και τα πολλά λάθη (17), ενώ εξαιρετικός σε ακόμη έναν αγώνα ο ΝτεΣόν Τόμας (22π.), αλλά και ο Τζίμερ Φριντέτ (18π., 4/6 τρίπ.).

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 40-46, 50-63, 79-78

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.