Neo

Αν ήθελα να φύγω, θα το είχα κάνει από καιρό...

Αν θα συμμετείχε σε κάποια πολιτική κίνηση εκτός Κινήματος Αλλαγής, εφόσον η παράταξη συνεχίσει ως έχει, χωρίς τις αλλαγές που ο ίδιος ζητάει, ρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος. Και η απάντησή του υπήρξε αποστομωτική.

«Αν ήθελα να φύγω θα το είχα κάνει από καιρό», είπε μιλώντας στον Φιλελεύθερο, για να ξεκαθαρίσει ότι πρώτη του προτεραιότητα σήμερα είναι να συμβάλει ώστε να διευρύνουν όλο και περισσότερο το προοδευτικό και ριζοσπαστικό μέτωπο δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στην Ελλάδα, που αντανακλά τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, πάντως, ο Παύλος Γερουλάνος επέμεινε ότι ο Έλληνας πολίτης περιμένει σήμερα μία εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, αντίβαρο στη δεξιά και ξενόφερτη, όπως είπε, πολιτική του κ. Μητσοτάκη. Έκανε μάλιστα λόγο για μία πρόταση ελληνική, ανθρωποκεντρική, σοσιαλιστική, που απελευθερώνει τις δυνάμεις της ελληνικής δημιουργίας από την ασφυξία που προκαλεί το κράτος. Επανέλαβε δε, ότι ένα τέτοιο σχέδιο, για το οποίο ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση, πρέπει να υιοθετηθεί από ένα ουσιαστικό, ανοιχτό και δημοκρατικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.