ΕΛΛΑΔΑ

Χωριστά...

Χάρι και Ουίλιαμ σε «διαφορετικά μονοπάτια»

Μπορεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ να έχει διαψεύσει τις φήμες που θέλουν τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, έρχεται ο πρίγκιπας Χάρι σε μία νέα του συνέντευξη, να τις επιβεβαιώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο δηλώνοντας ότι τα δύο αδέλφια ακολουθούν «διαφορετικά μονοπάτια».

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μαζί με τον γιο τους Άρτσι, στην Αφρική, με τον Βρετανό πρίγκιπα να δηλώνει ότι η κατάσταση για το πριγκιπικό ζευγάρι είναι τόσο δύσκολη στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτηκαν μέχρι και να μετακομίσουν, επιβεβαιώνοντας τα την δήλωση της συζύγου του «υπάρχω, δεν ζω».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση με τον αδελφό του και τις φήμες ότι απομακρύνθηκαν μετά το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, ο Χάρι είπε: «Είναι μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειάς και αυτής της οικογένειας που βρίσκεται κάτω από πίεση, αναπόφευκτά αυτό συμβαίνει».

Και πρόσθεσε γελώντας: «Κοιτάξτε όμως, είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια. Ακολουθούμε βέβαια διαφορετικά μονοπάτια αυτήν τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα εκεί γι’ αυτόν και, όπως ξέρω, θα είναι πάντα εκεί για μένα».

«Δεν βλεπόμαστε τόσο πολύ όσο παλιότερα, επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ πολύ και τα περισσότερα από όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα. Ως αδέλφια έχουμε καλές και κακές ημέρες», είπε ο Χάρι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.