ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν-Άλκμααρ

Μήτρογλου vs Χατζηδιάκος, σημειώσατε... δύο χαμένα δόντια!

Ο «ελληνικός εμφύλιος» του Παντελή Χατζηδιάκου με τον Κώστα Μήτρογλου στο ματς Αϊντχόφεν-Άλκμααρ βρήκε και τους δύο χαμένους! Πώς γίνεται αυτό; Ο μεν Μήτρογλου είδε την ομάδα του να χάνει (με το ντροπιαστικό 4-0) μέσα στο "Philips Stadion", ο δε Χατζηδιάκος έχασε... δύο δόντια και μάλιστα έπειτα από "μονομαχία" με τον συμπατριώτη του!

Συγκεκριμένα, σε μια εναέρια διεκδίκηση στο 80ό λεπτό, ο Μήτρογλου έβαλε άτσαλα τον αγκώνα του και έδωσε στον Χατζηδιάκο τα δύο μπροστινά δόντια... στο χέρι! Πάντως, ο τελευταίος κατανόησε ότι ο άλλοτε στράικερ του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ δεν το έκανε ηθελημένα κι έτσι με περίσσια ψυχραιμία το μόνο που έκανε ήταν να επιδεικνύει το... νέο του χαμόγελο!

Κατά τ' άλλα, το γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με το οποίο η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας ήταν το highlight των συμμετοχών των Ελλήνων στα διεθνή πρωταθλήματα αυτή την εβδομάδα.

Η παρουσία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, έχει ως εξής:

ΑΓΓΛΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Αρσεναλ): Βασικός (90 λεπτά) στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας. Στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (Άρσεναλ): Εκτός αποστολής.

Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Εκτός αποστολής.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Νάπολι): Εκτός αποστολής.

Ορέστης Καρνέζης (Νάπολι): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΣΠΑΛ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.