ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική αντιπαράθεση έχουν προκαλέσει οι έλεγχοι των αστυνομικών

Χρυσοχοΐδης κατά Τσίπρα: «Είδε το Joker αλλά και πάλι δεν κατάλαβε»

Γαϊτανάκι ανακοινώσεων και αντεγκλήσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχει προκαλέσει η παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογραφική αίθουσα που έπαιζε την ταινία Joker, καθώς στο κοινό βρίσκονταν ανήλικοι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε σε έντονο ύφος στον Αλέξη Τσίπρα, που συνόδευσε το επικριτικό του σχόλιο με ένα κολάζ που δείχνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κυνηγά τον Joker, κάνοντας λόγο για αισθητική και πολιτική ρηχότητα. «Τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α.Τσίπρας», σχολίασε.

«Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής ρηχότητας του Α.Τσίπρα να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του #Τζόκερ. Τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α.Τσίπρας», αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην ανάρτησή του. Νωρίτερα, σε έτερη ανάρτηση, είχε δείξει τη διαφωνία του με τα όσα συνέβησαν, καθώς όπως έγραψε, θα δει την ταινία με τον 15χρονο γιο του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.