ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Δεν πάει Ιράκ ο Δένδιας

Εδώ και πολύ καιρό, εκκρεμεί η επίσκεψη Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στο Ιράκ, καθώς η πρόσκληση έχει φτάσει από τη Βαγδάτη στη Αθήνα εδώ και... 1,5 χρόνο και πλέον έχει αραχνιάσει! Ωστόσο, όσο τα θέματα ασφαλείας στην συγκεκριμένη χώρα παραμένουν έντονα, τόσο θα αναβάλλεται η επίσκεψη Έλληνα αξιωματούχου εκεί.

Αυτό είχε γίνει πέρυσι με τον Νίκο Κοτζιά, που είχε αναβάλει το ταξίδι του εξαιτίας της ανάφλεξης που είχε σημειωθεί τότε στην περιοχή. Φέτος, ήταν η σειρά του Νίκου Δένδια να κάνει το ίδιο. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας είχε προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα ταξίδι στην Βαγδάτη, αλλά και στο βόρειο Ιράκ, στις περιοχές του αυτόνομου Κουρδιστάν.

Ωστόσο, τώρα, οι επιθέσεις των Τούρκων στους Κούρδους έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Νίκος Δένδιας ευλόγως αποφάσισε να... δώσει χρόνο στον χρόνο, αφού προφανώς δεν είναι καλό το timing για το συγκεκριμένο ταξίδι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.