Neo

Δεν... «το έχουν» με τα επετειακά μηνύματα στην κυβέρνηση!

Μετά την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, που ακόμη φυσάει και δεν κρυώνει το γεγονός ότι στο επετειακό μήνυμά της για την 28η Οκτωβρίου είχε «ξεχάσει» τον «φασισμό» και τον «ναζισμό», αλλά περιοριζόταν να μιλά για... «μάχη κατά των δυνάμεων του μίσους» και για... τον «λαϊκισμό», και η υφυπουργός Εργασίας φαίνεται ότι «δεν το έχει» με τα επετειακά μηνύματα!

Η Δόμνα Μιχαηλίδου προκάλεσε χθες επιθετικά, αλλά και ειρωνικά σχόλια ακόμη και από στελέχη της κυβέρνησης αλλά και της ΝΔ, καθώς στην ανάρτησή της στο facebook από την παρέλαση στο Σύνταγμα «είδε» μόνο... παράδειγμα «εθελοντισμού» πίσω από την στάση των Ελλήνων στο χιλιοτραγουδισμένο «έπος του ‘40»!

«Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου και αμέσως μετά το... χάλασε: «Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. "Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν". Ζήτω η Ελλάς!».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.