Neo

Έρχεται... «δεξιά συνιστώσα» στον ΣΥΡΙΖΑ!

Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ δε θα λάβει χώρα μόνο με κατεύθυνση το... Κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά θα αφορά και πολίτες και στελέχη κεντροδεξιάς πολιτικής κατεύθυνσης και καταβολών.

Ο Neo, μάλιστα, πληροφορείται πως στελέχη και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχεδιάζουν να ιδρύσουν έναν νέο πολιτικό φορέα -ή, καλύτερα, μία πολιτική συλλογικότητα- μέσω της οποίας θα μετέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ – κάτι σαν... κεντροδεξιά «Προοδευτική Συμμαχία».

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεργασίες παίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, που έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα, αλλά και η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όπως και ο επίσης πρώην υφυπουργός, Τέρενς Κουίκ. Οι προαναφερθέντες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κώστα Ζουράρι -που όμως θέλει να διατηρήσει την πολιτική του αυτονομία- ενώ σκεπτικός εμφανίζεται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αφού ο ίδιος έχει ήδη προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι δεξιός ή κεντροδεξιός.

Μένει να φανεί, πάντως, αν τα στελέχη της «δεξιάς συνιστώσας» θα θελήσουν να προσεγγίσουν και άλλους πολιτικούς προερχόμενους από την κεντροδεξιά, που δεν έχουν συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα ο Ευάγγελος Αντώναρος. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι διεργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΕΞΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ???
    === ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    FOLLOWERS ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ
    ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ???
    === ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ…………..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.