ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλούν για ‘ομερτά’ μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων

Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία θέλει το Κίνημα Αλλαγής

Το αίτημά της για Εξεταστική Επιτροπή για την πορεία της Οικονομίας στην χώρα, από την ένταξή της στη ζώνη του Ευρώ ακόμα μέχρι σήμερα, επαναφέρει με κάθε ευκαιρία η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς επιμένει στην ανάγκη απόδοσης τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, για την παρολίγον χρεοκοπία της χώρας το 2009, όταν μόνο του το ΠΑΣΟΚ σήκωσε το βάρος της σωτηρίας της, με αποτέλεσμα να φλερτάρει για χρόνια ακόμα και με τον εκλογικό αφανισμό...

Με τις πληροφορίες για όσα συνέβησαν το πρώτο κρίσιμο εξάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, το 2015, όταν το τιμόνι της Οικονομίας της χώρας κρατούσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, να έρχονται στην επιφάνεια, το Κίνημα Αλλαγής ετοιμάζεται να επαναφέρει για μία ακόμα φορά το αίτημα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σε περίπτωση νέας απόρριψής του, να ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία το συγκεκριμένο διάστημα, ήτοι το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Ενδεικτικά είναι όσα είπε ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Μητσοτάκης παίζει το παιχνίδι του κ.Τσίπρα, θωρακίζοντας τα δύο παράλληλα πλυντήρια που τους τελευταίους μήνες δουλεύουν στο φουλ», επιμένοντας στην άποψη της Χαριλάου Τρικούπη ότι υπάρχει ‘ομερτά’ μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων για τις ευθύνες διακυβέρνησης της πενταετίας Καραμανλή 2004-2009 από τη μία και του πρώτου εξαμήνου της κυβέρνησης Τσίπρα από την άλλη, με κοινό στόχο τους τη λεηλασία της μεγάλης προοδευτικής παράταξης. «Αλήθεια, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, θα γίνει τελικά Εξεταστική Επιτροπή για το πρώτο εξάμηνο του 2015;», αναρωτήθηκε με νόημα ο νεαρός Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FREEMAN 17:20 21/10/2019

    Oι Πασόκοι πίστεψαν τους Βενιζέλο και Σημίτη και ΣΥΝΑΊΝΕΣΑΝ στην ΟΜΕΡΤΑ υπέρ του Καραμανλή 2004-2009 κατά την Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου πιστεύοντας ότι ενοχοποιώντας το Παπανδρεικό γονίδιο , τον Ανδρέα ως Αίτιο και τον Γιώργο ώς Αφορμή της Πτώχευσης 2009 , ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ-ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΆ και θα ΑΠΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΙΟΎΣΑΝ και το κόμμα . . .ΤΕΛΙΚΆ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.