ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης για Novartis

«Ντροπιαστική για την ελληνική δικαιοσύνη η αλληλοκατηγορία των εισαγγελέων»

«Είναι ντροπή σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως είναι η Novartis, που ενέπλεξε πρώην πρωθυπουργούς και πρώην υπουργούς να φτάνουμε σε ένα σημείο που αντί να διαλευκανθεί η υπόθεση, να έχουμε τον έναν εισαγγελέα να κατηγορεί τον άλλον», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας για τη Novartis: «Με έχει καλέσει και εμένα ως μάρτυρα ο κ. αντεισαγγελέας να καταθέσω, την επόμενη Πέμπτη, για αυτήν τη σκευωρία. Λόγω του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή, δεν θα μπορέσω να πάω εκείνη την ημέρα αλλά αργότερα».

«Προεκλογικά είχα πει ότι πρέπει να γίνει προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής, η οποία θα βγάλει την κουκούλα από τους μάρτυρες και θα τους καλέσει για να πουν ποιος τους έβαλε. Αυτοί οι άνθρωποι που με διέβαλαν, με συκοφάντησαν και είπαν τέτοια τερατώδη ψέματα για μένα, αν νομίζουν ότι δεν θα τους πάω στα δικαστήρια για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου, πλανώνται πλάνη οικτρά.

«Η διαδικασία, η οποία κατέληξε τελικώς σε μια αλληλοκατηγορία των εισαγγελέων γιατί εκεί θα καταλήξει, είναι πρώτον ντροπιαστική για την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι ντροπή σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ενέπλεξε πρώην πρωθυπουργούς και πρώην υπουργούς να φτάνουμε σε ένα σημείο που αντί να διαλευκανθεί η υπόθεση, να έχουμε τον έναν εισαγγελέα να κατηγορεί τον άλλον».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.