ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεθνώς ρεζίλι για άλλη μια φορά η Ελλάδα

Οι χούλιγκαν "ξαναχτύπησαν": Διεκόπη ο αγώνας Νέων Ολυμπιακός-Μπάγερν!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν πριν από λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Νέων, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μπάγερν Μονάχου.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς κι ενώ οι Γερμανοί προηγούνταν με 4-0 των Πειραιωτών, ομάδα ανθρώπων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα εισέβαλλαν ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο κι αφού έκαναν βόλτα ανενόχλητοι, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα όπου βρίσκονταν λιγοστοί οπαδοί της Μπάγερν, που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Από  επίθεση υπήρχαν τέσσερι; τραυματισμοί, 3 φίλων της Μπάγερν κι ενός σεκιούριτι, σύμφωνα με την Αστυνομία, στους οποίους παρασχέθηκαν  άμεσα οι πρώτες βοήθειες για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η  συγνώμη των παικτών

Οι ευθρόλευκοι παίκτες ζήτησαν «Συγνώμη» από τους Γερμανούς συναδέλφους τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, που χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά το γεγονός και δήλωσε ότι: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Δεν πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Ζητάμε συγγνώμη. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν άψογη. Είναι μακράν η χειρότερη ποδοσφαιρική μου βραδιά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.