ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Όμιλος ΟΤΕ: Νέο διεθνές έργο τεχνολογίας, για το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (EPO)

Ο Όμιλος ΟΤΕ ανέλαβε, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, πενταετές έργο για την παρακολούθηση και την υποστήριξη της λειτουργίας του δικτύου και των πληροφοριακών συστημάτων του Ευρωπαϊκού Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office – EPO), στη Χάγη. Το EPO στηρίζει την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη, χορηγώντας διπλώματα ευρεσιτεχνίας για προϊόντα, ιδέες και εφευρέσεις σε ερευνητές και εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Εξειδικευμένοι μηχανικοί από τον Όμιλο ΟΤΕ, λειτουργώντας το Κέντρο Ελέγχου Επιχειρήσεων θα παρέχουν υπηρεσίες monitoring, συντήρησης και 1st level ΙΤ support με φυσική παρουσία (onsite), 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα, για όλη την δικτυακή και ΙΤ υποδομή του EPO στην Ολλανδία, την Γερμανία, το Βέλγιο και την Αυστρία.

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η ανάληψη αυτού του ICT έργου για έναν μεγάλο διεθνή οργανισμό όπως είναι το EPO, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα επιτυχίας της εκτός συνόρων δραστηριοποίησής μας και επιβεβαιώνει ότι στον Όμιλο ΟΤΕ αποτελούμε συνεργάτη επιλογής για επιχειρηματικές λύσεις πληροφορικής. Με τις καινοτόμες ICT υπηρεσίες, που προσφέρουμε, επιδιώκουμε να κάνουμε τον κόσμο των επιχειρήσεων και των δημόσιων οργανισμών καλύτερο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος ΟΤΕ ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένων ICT υπηρεσιών, έχοντας αναλάβει έργα τόσο στον ιδιωτικό, όσο και το δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.