ΕΛΛΑΔΑ

«Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία»

ΠΑΜΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στον πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας

«Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία» είναι το μήνυμα που στέλνει το ΠΑΜΕ, με τη σημερινή του κινητοποίηση, που πραγματοποιείται από νωρίς το πρωί, ενάντια σε πλειστηριασμό που προωθείται για λογαριασμό της Eurobank.

Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στην Αθήνα, στην οδό Όθωνος.

Ο οφειλέτης που είναι επαγγελματίας (αγρότης) έχει κάνει επανειλημμένως προσπάθεια να ρυθμίσει το χρέος του. Η τράπεζα αρνείται να προχωρήσει σε ρύθμιση για το ακίνητο που βρίσκεται στο Ελληνικό, το οποίο εκτός του καταστήματος περιέχει και την πρώτη κατοικία των γονιών του. Πριν από λίγους μήνες, στην προσπάθεια να έρθουν σε διαπραγμάτευση, η τράπεζα για να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση ζήτησε 40.000 ευρώ. Ο οφειλέτης είδε ξαφνικά το ακίνητό του στους πλειστηριασμούς, ενώ εκκρεμεί δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η τράπεζα.

«Η κρατική καταστολή της κυβέρνησης δεν θα περάσει. Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αναγράφει το πανό του ΠΑΜΕ.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», σημειώνει στο πανό της η Επιτροπή Αγώνα Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Σε «οργάνωση και αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών», καλεί με άλλο του πανό του Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.