ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι διεργασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης

Ρουμανία: Σιγουριά Όρμπαν για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Σίγουρος ότι το κυβερνητικό σχήμα θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει την επόμενη Δευτέρα στο ρουμανικό κοινοβούλιο, δήλωσε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Λούντοβιτς Όρμπαν.

«Το PSD (σ.σ. το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα), το οποίο υποστηρίζει ότι είναι το κόμμα που στηρίζει τις ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού, δεν αύξησε σε επτά χρόνια τον Κοινωνικό Δείκτη Αναφοράς, βάσει του οποίου υπολογίζονται οι κοινωνικές εισφορές(...) Δεν δέχομαι καμία κριτική από ορισμένους βουλευτές του PSD που περιφρονούν τη Ρουμανία, που έχουν παραπλανήσει τους πολίτες στην προεκλογική εκστρατεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Όρμπαν.

Επισήμανε, επίσης, ότι, «το PSD καταλαμβάνει ποσοστό 20% στην πρόθεση ψήφου, αφού το 80% του πληθυσμού, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει αγανακτήσει με τα ψέματα, τις καταχρήσεις, τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται απέναντι στους πολίτες (...) αγνόησαν όλα τα δημόσια συστήματα... Θα τους δείξουμε μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση τον τρόπο με τον οποίο μια χώρα κυβερνάται υπεύθυνα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.