ΚΟΣΜΟΣ

Επικές ατάκες από τον Αμερικανό Πρόεδρο

Τα 'χασε μέχρι και η μεταφράστρια με τον Τραμπ!

«Πάρτυ» έκαναν οι χρήστες των social media με τις ατάκες του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα.

Στην αρχή οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονταν πως ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε τον Ιταλό πολιτικό «Μοτσαρέλα» (αντί Ματαρέλα) κατά τη διάρκεια του λόγου. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική μιας και αυτός που αποκάλεσε τον Ιταλό πρόεδρο... Μοτσαρέλα, ήταν ένας Ιταλός δημοσιογράφος.

Το θέμα ερεύνησε και γαλλική Liberation, μετά τον διεθνή σάλο και αποφάνθηκε πως ο Τραμπ δεν αποκάλεσε τον Ματαρέλα, «Μοτσαρέλα».

Η μεταφράστια που έγινε... viral!

Αυτό όμως που εντυπωσίασε τους χρήστες του διαδικτύου είναι οι αντιδράσεις της μεταφράστριας ιταλικών του Λευκού Οίκου!

Αφορμή για αυτή την αντίδραση ήταν η ατάκα του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι σύμμαχοι από την Αρχαία Ρώμη!

Η μεταφράστρια με την έκφρασή της, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της και στα κοινωνικά δίκτυα στήθηκε «γλέντι» με τα σχόλια των χρηστών.

«Οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομία που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια από την Αρχαία Ρώμη», είπε ο Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε, επίσης, και την κληρονομία του Χριστόφορου Κολόμβου. «Την Δευτέρα, αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος», είπε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.