ΕΛΛΑΔΑ

Ούτε ο Τραμπ αυτό...

Το... τερμάτισε: Ο Δήμαρχος Παιανίας έστησε βάθρο επισήμων... μόνο για τον εαυτό του!

Πανικό στα social media έχει προκαλέσει φωτογραφία από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Παιανία, που δείχνει τον... περήφανο δήμαρχο της περιοχής να έχει στήσει βάθρο επισήμων... μόνο για την πάρτη του και δίπλα του να στέκονται όρθιοι, αλλά... άνευ βάθρου, οι υπόλοιποι επίσημοι, συμπεριλαμβανομένων και βουλευτών!

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Παιανίας στέκεται στη μέση των επισήμων... αγέρωχος πάνω στο... ιδιωτικό του βάθρο και δίπλα βρίσκονται οι «αρχές». Ο τοπικός βουλευτής -ο Βασίλης Οικονόμου της ΝΔ- ο διοικητής της Αστυνομίας της περιοχής, ο Μητροπολίτης και άλλοι.

Φυσικά, ο Δήμαρχος βρίσκεται ένα... πάτωμα ψηλότερα. Για να ξεχωρίζει... «Η αποθέωση της ματαιοδοξίας», όπως σχολιάζουν πολλοί στα social media...

Το περιστατικό, μεταξύ άλλων, σχολίασε και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Ζιτουνιάτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η 28η Οκτωβρίου είναι λες και δεν έχει τέλος. Λες και ζούμε σε παράλληλο σύμπαν.
Αλλά εντάξει νομίζω το τίτλο του ινδάλματος, πηγαίνει δικαίως στον Δήμαρχο Παιανίας, που έστησε πριβέ βάθρο για την αυτού μεγαλειότης τον εαυτό του. Γιατί; Γιατί του αξίζει. Το πόπολο όλο από κάτω.
Χώρα κοινωνικό πείραμα ΞΕΚΑΘΑΡΑ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.