ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Βολές Χαρίτση κατά Πατούλη για... «επικοινωνιακό σόου»

Ο Neo έχει ενδελεχώς ενημερώσει τους αναγνώστες του για το οριακό (http://www.matrix24.gr/2019/09/oriakes-i-schesis-patouli-siriza/) σημείο στο οποίο βρίσκονται οι σχέσεις του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την προσπάθεια του πρώτου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη και να χτίσει οικολογικό προφίλ σε βάρος της... διοργάνωσης του Φεστιβάλ «Σπούτνικ» της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστο, λοιπόν, το κατέβασμα των αφισών της νεολαίας του, ούτε την επιστολή που έστειλε ο περιφερειάρχης προς τον Αλέξη Τσίπρα ζητώντας του να... μαζέψει τις υπόλοιπες αφίσες. Με εμφανή ειρωνεία, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, έκανε λόγο για «επικοινωνιακά σόου Πατούλη», προσθέτοντας σκωπτικά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra: «Καλό είναι ο περιφερειάρχης Αττικής να ασχοληθεί επί της ουσίας με τα θέματα περιβάλλοντος και όχι να διεκδικεί το μετάλλιο οικολογίας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.