ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόλις λίγες μέρες μετά τον... εθελοντισμό της 28ης Οκτωβρίου

Άγριο «κράξιμο» σε Μιχαηλίδου για τη δήλωση περί... όπλων από τη Συρία στην ΑΣΟΕΕ!

Αποδέκτης... «τρελού» τρολαρίσματος έγινε η Δόμνα Μιχαηλίδου, με τα social media να έχουν πάρει... φωτιά μέσα σε λίγη ώρα, έπειτα από δήλωση της υφυπουργού Εργασίας, πριν από λίγο, που ανέφερε -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ότι στην ΑΣΟΕΕ υπήρχαν όπλα του... στρατού της Συρίας!

Μάλιστα, η κ. Μιχαηλίδου βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στο στόχαστρο, μετά την άστοχη δήλωση περί... εθελοντισμού την 28η Οκτωβρίου!

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Flash 99,4 κλήθηκε να σχολιάσει την έφοδο της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και όσα βρέθηκαν εκεί, με την κ. Μιχαηλίδου να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση αυτή, το Twitter... πήρε φωτιά, τρολάροντας την υφυπουργό Εργασίας!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.