ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την υπόθεση Novartis

Αποκαλύψεις Παπαγγελόπουλου: «Θα ζητήσω εξαίρεση τριών ατόμων από την προανακριτική!»

«Αφού οι άλλοι παρανομούν, θα ζητήσω την εξαίρεση τριών μελών της προανακριτικής για να αποδείξω την υποκρισία τους», αποκάλυψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στο Open για την προανακριτική επιτροπή της Novartis, ενώ πρόσθεσε ότι «ήδη εγείρονται πολύ σοβαρά νομικά ζητήματα».

Ο Δημήτρης Τσοβόλας θα καταθέσει αίτημα και υπόμνημα, το οποίο θα αποδεικνύει ότι είναι παράνομη η εξαίρεση των Πολάκη, Τζανακόπουλου, ενώ θα ζητήσει την εξαίρεση τριών μελών της προανακριτικής. Νωρίτερα χαρακτήρισε «παράνομη, αντισυνταγματική ενέργεια την εξαίρεση των Πολάκη, Τζανακόπουλου».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος εξήγησε ότι «δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις με το 2010 που επικαλούνται. Το 2010 δεν είχαμε προανακριτική, αλλά προκαταρκτική. Έγινε «ευχή» και έγινε αποδεκτή. Είχαν ήδη καταθέσει οι μάρτυρες».

Τέλος, σημείωσε πως εάν επιμένει στην παρανομία η Επιτροπή θα είναι άκυρη η εξέταση με αυτές τις παράνομες αποφάσεις, ενώ πρόσθεσε ότι δέχεται «βάρβαρη και χυδαία επίθεση».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.