«Έπεσαν» τα social με τα... κυριακάτικα ψώνια του υπουργού
Τι το ήθελε ο Κωστής Χατζηδάκης να «ανεβάσει» φωτογραφία με την σύζυγο και το παιδί του από γνωστό εμπορικό κέντρο την περασμένη Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα; Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκάλεσε... τσουνάμι επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δύο λόγους: πρώτον, επειδή επέλεξε να «διαφημίσει» το ότι ο ίδιος ψήφισε να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα (ορισμένες) Κυριακές και, δεύτερον, επειδή στην ανάρτησή του συμπεριέλαβε το μικρό παιδί του.
«Εκμεταλλευόμενοι τον νόμο που ψήφισε πριν μερικά χρόνια ο μπαμπάς, πήγαμε για ψώνια κυριακάτικα. Στο μέλλον θα δούμε αν στον Γιάννη αρέσει αυτό το μέτρο», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο facebook ο Κωστής Χατζηδάκης, «ανεβάζοντας» δύο φωτογραφίες από τα οικογενειακά του ψώνια. Μόνο που ο υπουργός ξέχασε ότι σε αντίθεση με τον μικρό Γιάννη, εκατοντάδες άλλα μικρά παιδάκια δεν είδαν τους γονείς τους την περασμένη Κυριακή, επειδή εκείνοι δούλευαν εξαιτίας του... νόμου που ψήφισε ο μπαμπάς του Γιάννη πριν μερικά χρόνια.
Pasta alla Norma και εν προκειμένω penne alla Norma. Πρόκειται για μία από τις ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα