ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λουίζα Ράζου για τις δηλώσεις του υπουργού Εθν. Άμυνας

«Επικίνδυνο το δόγμα του... ξαναματώματος των Ελλήνων φαντάρων για χάρη των ΗΠΑ»

«Όσο αναπαράγεται το δόγμα, όπως επικίνδυνα εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας, ότι οι Έλληνες φαντάροι θα ξαναματώσουν για τις ΗΠΑ, δηλαδή ονειρεύεται νέες Κορέες, τότε δεν θα μπορεί να αντιμετωπισθεί το προσφυγικό», σχολίασε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Η κ. Ράζου τόνισε ότι «το προσφυγικό είναι εγκλωβισμένο στην πολιτική της ΕΕ που δεν επιτρέπει να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους και να επανενωθούν οικογένειες. (...) Πρέπει να κλείσουν τα hot spots που γιγαντώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ και να μη δημιουργηθούν κλειστά κέντρα όπως θέλει η ΝΔ. (...) Πρέπει να υπάρξει κίνημα αλληλεγγύης που θα στοχοποιεί τους υπεύθυνους, την πείνα και τις σφαίρες που ξεριζώνουν ανθρώπους, λόγω των ανταγωνισμών ισχυρών χωρών».

Για την Προανακριτική Επιτροπή της Novartis, η Λουίζα Ράζου ανέφερε ότι τα διαδικαστικά προσκόμματα μπορούν να αντιμετωπισθούν και να λειτουργήσει η Επιτροπή. (...) Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να είναι στην Επιτροπή και να κληθούν και ως μάρτυρες». Σημείωσε, τέλος, ότι το σκάνδαλο Novartis σχετίζεται με τις φαρμακοβιομηχανίες και το Φάρμακο που είναι εμπόρευμα και εξέφρασε αμφιβολίες αν μπορεί να διερευνηθεί σε βάθος όταν εμπλέκονται κουκουλοφόροι μάρτυρες, το FBI και το άρθρο 86 του Συντάγματος για τη δίωξη υπουργών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.