ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Απαξίωση του πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος»

Φάμελλος: Η ΝΔ επενδύει στον αυταρχισμό και την καταστολή

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού «από τα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Σωκράτης Φάμελλος για την πολιτική της στο θέμα της ασφάλειας, ενώ χαρακτηρίζει «χυδαία προπαγάνδα» τις κατηγορίες της ΝΔ για ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τους «μπαχαλάκηδες»

Σε συνέντευξή του στη Realnews, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με την αντιπαράθεση για τα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ επιχειρεί «να απαξιώσει τα δημόσια πανεπιστήμια και να προχωρήσει στην ίδρυση ιδιωτικών». Προσθέτει πως η κυβέρνηση «στήνει επικοινωνιακά σόου στα Εξάρχεια, στις σχολές, ακόμα και σε κινηματογράφους και κλαμπ, ώστε να δείξει ότι τάχα εφαρμόζει τη νομιμότητα».

Για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών στον Πειραιά, δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και τονίζει την ανάγκη «να μην αφήσουμε το δηλητήριο του ρατσισμού και του φόβου να πνίξει την κοινωνία μας». Σχετικά με τη ΔΕΗ, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας επικρίνει το κυβερνητικό σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης, λέγοντας ότι συνιστά «επιστροφή στο 2012» καθώς και ότι οδηγεί σε «απαξίωση του πυλώνα του ενεργειακού μας συστήματος». Για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φάμελλος σημειώνει ότι το κόμμα πρέπει να δυναμώσει οργανωτικά και προγραμματικά «με τρόπο καινοτόμο, δημιουργικό και φιλικό προς τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των πολιτών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.