ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Σοφιανός για τις χθεσινές πορείες του Πολυτεχνείου

«Φάνηκε ότι υπάρχει ο κόσμος που θέλει να συγκρουστεί με την πολιτική που κάνει την Ελλάδα σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ»

«Η συμμετοχή στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση που έγινε στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα δείχνει πως υπάρχουν οι δυνάμεις, οι διαθέσεις, ο κόσμος που θέλει να συγκρουστεί με την πολιτική που κάνει την Ελλάδα σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ και έχει την υπογραφή του Τσίπρα και του Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, με αφορμή την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου και τις ογκώδεις χθεσινές πορείες.

Σε ερώτηση για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου μέχρι το Σύνταγμα, ο Νίκος Σοφιανός έκανε λόγο για «υποκρισία μετά τους εναγκαλισμούς με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για σχεδόν πέντε χρόνια. (...) Δεν αλλάζει η ουσία της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο εγκλωβισμός της χώρας και του λαού σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς».

Στη συνέχεια, ο κ. Σοφιανός τόνισε ότι «η συνέχεια είναι μπροστά μας στους αγώνες για το ασφαλιστικό, τη ΔΕΗ και τα Πανεπιστήμια. (...) Η αντιλαϊκή πολιτική έχει απέναντι της ένα εργατικό λαϊκό κίνημα, ένα φοιτητικό κίνημα και μια πολιτική δύναμη, το ΚΚΕ, που δεν μπορεί να την λερώσει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.