Neo

Γιατί δεν πήγε ως την πρεσβεία ο Τσίπρας

Η ΝΔ, καίτοι ο αρχηγός της, έκανε... τουρισμό στις Λόντρες ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «τουρισμό», με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να φτάσει ως το Σύνταγμα και να μην παραμείνει στην κεφαλή της πορείας ως την αμερικανική πρεσβεία.

Ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι για δύο λόγους ο τέως πρωθυπουργός περπάτησε μόνο στο κομμάτι «Πολυτεχνείο-Σύνταγμα». Πρώτον, όπως και να το κάνουμε, για έναν πρώην πρωθυπουργό υπάρχουν λόγοι ασφαλείας, καθώς η απόφασή του να δώσει το «παρών» στην πορεία ήταν μία δύσκολη δοκιμασία για τους άνδρες της ασφάλειάς του. Δεύτερον, με δεδομένο ότι ο Αλέξης Τσίπρας πιστώνεται την θεαματική βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ και ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που «έφερε» μετά το 1999 Αμερικανό πρόεδρο στην Αθήνα, κρίθηκε ότι θα ήταν κάπως αντιφατικό -στα όρια του γελοίου- να βρεθεί ο ίδιος διαμαρτυρόμενος έξω από την αμερικανική πρεσβεία.

Έτσι, και την επέτειο του Πολυτεχνείου τίμησε, αλλά και τα φτηνά σχόλια για δήθεν αντιαμερικανισμό απέφυγε.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 14:03 18/11/2019

    Πολύ καλύτερος εκπρόσωπος τύπου ο Neo από τον Χαρίτση.

  2. harko 13:55 18/11/2019

    Μα δεν το έχετε αντιληφθεί? Ο κολλητός του Τραμπ, ο άνθρωπος που πούλησε την Ελλάδα για 99 χρόνια, ο πρωθυπουργός που λάτρεψαν οι αμερικάνοι και ο πρέσβης τους ορκιζόταν στο όνομα του, ο στενός συνεργάτης της CIA στο θέμα της Novartis, αυτός που με τον Καμμένο παρακαλούσαν τους αμερικάνους να πάρουν όποιο νησί θέλουν για βάση, δεν θα μπορούσε να φτάσει στην αμερικανική πρεσβεία, παρά μόνο για «σκατς» με τον Πράϊατ.

  3. === ….. ΕΝΩ ΑΦΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ
    ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΓΕΛΟΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    (((Υ.Γ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ
    ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΧΑΖΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΧΑΣΤΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ…..)))

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.