Neo

Η Ντόρα ήταν και παραμένει φιλελεύθερη

Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πάντα φιλελεύθερη -και αυτό δεν αφορά μόνο στον οικονομικό φιλελευθερισμό, αλλά και στον πολιτικό, όπως και στον κοινωνικό. Μπορεί, λοιπόν, τα χρόνια να πέρασαν και η ΝΔ να έχει... μπατάρει κάπως προς τα δεξιά, όμως αυτό δεν αφορά την ίδια την πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Και το απέδειξε χθες σε ένα αμιγώς κοινωνικό ζήτημα: στον έντονο δημόσιο διάλογο που αναπτύσσεται με αφορμή το σκετς των κοριτσιών στην παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας. «Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή. Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς», έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, σε αντίθεση με άλλους ομογάλακτούς τους στη ΝΔ, που δεν μπορούν να κρύψουν το… σοκ τους από την προσβολή των «ιερών και των οσίων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η οικογενεια της κ. Μπακογιάννη -Μητσοτάκη έχει προς τιμήν της ορισμένες πολύ καλές Εθνικές προσπάθειες….
    Τέτοιο θα πρέπει να αναγνωρισθεί το αποτέλεσμα του ταξιδιού του Δήμαρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη και η συνάντησης του χθες , με τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου .
    Μάλιστα , μέσα στο οικουμενικό πατριαρχείο υπό τος ευλογίες του πατριάρχη .
    Οποίος συμβολισμός και προαπσπαθεια συμφιλίωσης και καλύτερων σχέσεων με τους γείτονες μας !
    Σε τελική ανάλυση , αν και δεν ψήφισα η υποστήριξα τον Κώστα Μπακογιάννη γιατί δεν είμαι Νεοδημοκράτης ,
    δεν μπορώ να μην τον συγχαρώ τώρα με την ωραία του συμβολική ενέργεια .
    Αυτό φυσικά δεν το αποκαλείς Ακροδεξιά πολιτική ! Ούτε ποτέ την κ. Μπακογιάννη , γιατί έχει δείξει συναίνεση σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και σε άλλες κυβερνήσεις , εκτός της ΝΔ.
    Αντιθετα το καταστασεις στις Ειρηνιστικές προσπάθειες καλύτερων καιρών με καλύτερους ηγέτες σαν τον Παπανδρέου και Τζέμ.
    αλλά οι Συ4ιζαιοι και οι Χρυσαυγητες δεν τα βλέπουν κάτι τέτοια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.