Neo

«Καραμανλικό» χρίσμα στον Παυλόπουλο

Ο Neo έχει εγκαίρως και εγκύρως ενημερώσει τους αναγνώστες του για το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου.

Μάλιστα με τα κολακευτικά λόγια που είχε πει στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν αμφότεροι είχαν βρεθεί (στις 27 Οκτωβρίου) σε εκδήλωση της εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ο Κώστας Καραμανλής είχε ουσιαστικά δημοσιοποιήσει ότι «ψηφίζει» Παυλόπουλο για μία δεύτερη θητεία στην Ηρώδου Αττικού. Και έκτοτε, η «γραμμή» έχει πέσει στο «καραμανλικό» στρατόπεδο - από τα σπλάχνα του οποίου έχει προκύψει και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Έτσι, λοιπόν, εξηγούν έμπειροι εσωκομματικοί παρατηρητές την χθεσινή πρωτοβουλία του Νικήτα Κακλαμάνη να εκφράσει δημοσίως την στήριξή του στην ανανέωση της θητείας του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα». «Όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, χαρακτηρίζοντας «απολύτως επιτυχημένη» τη θητεία του Προκόπη Παυλόπουλο. Μένει, τώρα, να δούμε αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοιράζεται την ίδια άποψη με τους «καραμανλικούς»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.