ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι θα ισχύσει στα καταστήματα

Κικίλιας για αντικαπνιστικό νόμο: «Τσουχτερά πρόστιμα από 20 Νοεμβρίου»

Σε όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά της χώρας θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος, ξεκαθάρισε ακόμη μία φορά ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, τόνισε ότι από τις 20Νοεμβρίου δεν θα υπάρχουν άλλες παραινέσεις προς τους πολίτες, καθώς θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή «τσουχτερά» πρόστιμα.

Τι είπε ο Κικίλιας για τις θερμάστρες

Μετέπειτα, αναφερόμενος στο θόρυβο που προκλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του για επιδότηση θερμαστρών στα καταστήματα, προκειμένου οι καπνιστές να καπνίζουν έξω, ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Εφαρμόστηκε στην Ιταλία η επιδότηση και είπα ότι το εξετάζουμε κι αυτό» και συνέχισε: «Δεν είπα ότι θα υπάρχουν εξαιρέσεις στο νόμο. Αυτός θα εφαρμοστεί οριζοντίως σε όλα τα μαγαζιά. Και κυρίως στα μεγάλα αυτά που έχουν άνω των 300-400-500 καθισμάτων. Θα είναι τόσο μεγάλα τα πρόστιμα γι' αυτούς, που δεν θα αντέχονται. Από τις 20 Νοεμβρίου και μετά δεν θα υπάρχουν πια παραινέσεις απλές από τα κλιμάκια της αστυνομίας. Θα αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα και θα είναι τσουχτερά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.