ΕΛΛΑΔΑ

Έντονες οι καθυστερήσεις σε όλη την Αττική

Μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω της «Βικτώριας» - Κολλημένοι οι βασικοί οδικοί άξονες

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο, αφού αυτή την ώρα υπάρχουν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της κακοκαιρίας «Βικτώρια» που πλήττει ολόκληρη τη χώρα, με την κατάσταση στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Από τις 8:00 το πρωί μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα: στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την παραλιακή Λεωφόρο και στην άνοδο από τον Ταύρο μέχρι την Μεταμόρφωση.

Κίνηση και μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται και στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προβλήματα και στην Αττική Οδό από Μαραθώνος έως Κηφισιάς και στη δυτική Περιφερειακή Υμηττού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις καταγράφονται από το ύψος του κόμβου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση και στην Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Σκαραμαγκά και του Χαϊδαρίου, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, την κάθοδο της Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων και την άνοδο της Συγγρού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στην Ποσειδώνος -ιδιαίτερα από το ύψος του Ελληνικού έως τον Φλοίσβο- καθώς και στην Βασ. Σοφίας.

Σημειώνεται, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κυκλοφορία στους δρόμους από το site της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomia.gr).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.