Μία σύγκριση μεταξύ των δύο ανδρών επιχειρεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, με τη νηφάλια σκέψη της απόστασης από την οδό Νίκης πια, αλλά και την πλούσια εμπειρία που απέκτησε στην καρέκλα του υπουργού Οικονομικών σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την χώρα μας.
«Η Ιστορία δεν γράφεται με ‘αν’, αλλά αν ο Ντράγκι ήταν στη θέση του Τρισέ, ίσως η εξέλιξη της κρίσης να είχε άλλη δυναμική, με μικρότερο κόστος για την Ελλάδα, που όφειλε να προχωρήσει σε γενναία δημοσιονομική προσαρμογή», αναφέρει σε άρθρο του στην ‘Καθημερινή της Κυριακής’, ο Φίλιππος Σαχινίδης, αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα συμπεριφοράς και αποφάσεων των δύο ανδρών.
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα