ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Ξεκινάει το ταξίδι ελπίδας στη Βοστώνη!

Το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστώνη για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ ξεκίνησε! Η οικογένεια του μικρού ήρωα της ζωής, η ιστορία του οποίου κινητοποίησε/ευαισθητοποίησε εκατομμύρια Ελλήνων γνωστοποίησε την αναχώρηση για τις ΗΠΑ, όπου και θα υποβληθεί στις εξειδικευμένες -και ιδιαίτερα ακριβές- θεραπείες.

Ο μικρούλης, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία, θα εξεταστεί από ομάδα του Boston Children's Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό Βασίλη Δάρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητά του προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την πάθησή του.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» γράφουν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στην ανάρτησή τους.

Ο μέσος όρος διάρκειας της παραμονής του 18 μηνών αγοριού στη Βοστώνη υπολογίζεται σε 2 με 3 μήνες, με βάση τη νοσηλεία ανάλογων περιστατικών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον απολογισμό της καμπάνιας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ από το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, MDA Ελλάς, σε περίπου έναν μήνα, από τις 27/09/2019 έως τις 31/10/2019, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.