ΥΓΕΙΑ

Μην χάνετε κι άλλο χρόνο

Πώς θα αποκτήσετε ξανά πυκνά μαλλιά

Αν έχετε δοκιμάσει να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση με ειδικά σαμπουάν, συμπληρώματα διατροφής και φυσικές θεραπείες, τότε σίγουρα δεν δώσατε οριστική λύση στο πρόβλημα. Ίσως η κατάσταση να βελτιώθηκε προσωρινά, όμως πολύ σύντομα επιστρέψατε και πάλι στο σημείο από όπου ξεκινήσατε. Και μάλιστα, έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Γιατί δεν αρκούν όλα αυτά;

Επειδή δεν αντιμετωπίζουν την αληθινή αιτία του προβλήματος. Στην IQ Skin Clinics, έχουμε τη λύση. Ο Dr. Τζερμιάς και η έμπειρη δερματολογική ομάδα του διαθέτουν τη γνώση και τα κατάλληλα διαγνωστικά και θεραπευτικά εργαλεία για να εντοπίσουν την πραγματική αιτία της τριχόπτωσης και να επιλέξουν την πλέον αποτελεσματική θεραπεία για σας ώστε να έχετε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η πυκνότητα των μαλλιών σας μπορεί να αποκατασταθεί ακόμα και μέσα σε 3 μήνες.

Αρκεί να το επιδιώξετε με τον σωστό τρόπο!

Μην χάνετε κι άλλο χρόνο

Αν σκεφτείτε ότι η τριχόπτωση γίνεται αντιληπτή όταν έχει χαθεί ήδη το 30% της πυκνότητας των μαλλιών, καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης προϋποθέτει αναλυτικό δερματολογικό έλεγχο, καθώς και έλεγχο όλου του οργανισμού, για τα αληθινά αίτιά της και κατόπιν εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Χρειάζεται συνδυασμός από στοχευμένες θεραπείες για την ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων αλλά και ενίσχυση του οργανισμού με τα απαραίτητα στοιχεία, που ενδεχομένως του λείπουν, για να μπορέσει να τη στηρίξει.

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, μπορούμε ακόμη και μέσα σε 3 μήνες να σταματήσουμε την τριχόπτωση, να ενδυναμώσουμε τα εξασθενημένα τριχοθυλάκια αλλά και να ενισχύσουμε τον οργανισμό σας ώστε να στηρίξει τη θεραπεία μέσω ειδικής βιταμινοτεχνίας που μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξατομικευμένα σκευάσματα βιταμινών με βάση τις ανάγκες σας. Μην αφήσετε να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Πλήρης δερματολογική εξέταση και επιπλέον δωρεάν τριχοσκόπηση

Στην πρώτη σας επίσκεψη στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics:

- θα εξεταστείτε αναλυτικά με τη διαγνωστική μέθοδο της τριχοσκόπησης, που αποτελεί επιπλέον τον αντικειμενικότερο δείκτη για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας κάθε θεραπείας
- θα μάθετε ποια είναι τα αληθινά αίτια και ο τύπος της τριχόπτωσής σας, καθώς και όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών σας
- θα δείτε λεπτομερείς εικόνες από την κατάσταση των τριχοθυλακίων σας σε οθόνη και θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τον αριθμό, την ποιότητα και το πάχος των τριχών σας χάρη σε επιστημονικό IQ software πυκνομέτρησης
- θα σας δοθεί η δυνατότητα να υποβληθείτε σε DNA test τριχόπτωσης, που γίνεται μία και μόνο φορά στη ζωή σας, για να εξακριβωθεί ποιοι ανάμεσα από 35 θεραπευτικούς παράγοντες επιτρέπονται να δράσουν και ποιοι άλλοι εμποδίζονται από τα δικά σας γονιδιακά μονοπάτια, έτσι ώστε να μην κάνετε άσκοπη χρήση κάποιων εξ αυτών, χάνοντας χρόνο και χρήματα
- θα λάβετε εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας διαμορφωμένο από τον Dr. Τζερμιά και την έμπειρη ομάδα του
-θα μάθετε πώς ο οργανισμός σας θα μπορέσει να υποστηρίξει αυτό το θεραπευτικό πλάνο για την ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων σας
- θα ενημερωθείτε για την αποκλειστική υπηρεσία μας IQ/e-Hair.Health μέσω της οποίας θα υποστηρίζουμε την υγεία των μαλλιών σας δωρεάν εφ’ όρου ζωής μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας σας.

Προγραμματίστε ιατρική εξέταση και επιπλέον δωρεάν τριχοσκόπηση

Δείτε αληθινή μαρτυρία θεραπείας τριχόπτωσης...

Δερματολόγος, Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς-Σύντομο Βιογραφικό

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Laser & Επεμβατική δερματολογία
ΙΑΤΡΕΙΑ: 1) Βασ. Σοφίας 49 – Αθήνα, 2) Λεωφ. Κηφισίας 71 – Μαρούσι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 72 42 600, 210 6100 900
FAX: 210 72 34 230

Εκπαίδευση
1981-1986

Ιατρική σχολή: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
1989-1993

Ειδικότητα: Πανεπιστημιακή δερματολογική κλινική ΠΕΠΑΓΝΙ
1990-1993

Διδακτορική διατριβή: Μηχανισμοί διαβατότητας δέρματος
Εξειδίκευση
1993-1995

Laser επεμβατική δερματολογία
Πανεπιστημιακή κλινική Οξφόρδη
Νοσοκομείο Lister Λονδίνο

Επιστημονικοί Τίτλοι και Δραστηριότητα

Μέλος της American Academy of Dermatology
Fellow της American Society for Laser Medicine and Surgery
Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας
Μέλος της συντακτικής ομάδας του Journal of Cutaneous Laser Therapy
Συντονιστής σε διεθνές επίπεδο της European Society for Laser Dermatology
Πρώην Γραμματέας – Ταμίας της European Society for Laser Dermatology
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων
Έχει διατελέσει, από το 1996 έως το 2014, Διευθυντής Τμήματος Laser Δερματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Στις εκλογές του Ι.Σ.Α. 2014 εξελέγη μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Επιστημονικές Διαλέξεις

Προσκεκλημένος ομιλητής σε 30 Διεθνή Συνέδρια
Προσκεκλημένος ομιλητής σε 35 Ελληνικά Συνέδρια

Επιστημονικά Άρθρα

12 στη Διεθνή Βιβλιογραφία
11 στην Ελληνική Βιβλιογραφία

Δημοσιότητα

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ζητούν συχνά την γνώμη του Dr. Χριστόφορου Τζερμιά σε δερματολογικά θέματα. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και παρουσιάσεις.

Εξειδικευμένος στην Αγγλία και στην Αμερική

Επί 18 χρόνια υπήρξε Διευθυντής του Τμήματος Laser Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών
Στις εκλογές του Ι.Σ.Α. 2014 εξελέγη μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Ιατρεία

Βασ. Σοφίας 49 Aθήνα, τηλ 210 7242600
Λ. Κηφισίας 71 Μαρούσι, τηλ 210 6100900

Καταγωγή

Έλκει την καταγωγή του από τη Θεσσαλονίκη, οι Γονείς του γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπως και ο ίδιος, με απώτερη καταγωγή την Κρήτη, την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Ο παππούς του Εμμανουήλ Τζερμιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τζερμιάδων, στο οροπέδιο Λασιθίου και μετά το κίνημα και την κυβέρνηση Εθνικής Αμύνης του Ελευθερίου Βενιζέλου, το 1916, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η γιαγιά του Ευτυχία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σμύρνη. Μετά την καταστροφή του 1922, και την εξόντωση των γονέων και αδελφών της, διεσώθη και μετέβη μόνη της στην Θεσσαλονίκη.

Ο παππούς του Χριστόφορος Γαϊτανίδης γεννήθηκε στην Σηλύβρια της Κωνσταντινούπολης και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Η γιαγιά του Χρυσαφένια, γεννήθηκε στην Αφθόνη, των νήσων Μαρμαρά της Κωνσταντινούπολης, και μετά την ανταλλαγή πληθυσμών του 1922, εγκαταστάθηκε στα Πυργαδίκια Χαλκιδικής και στην Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Τζερμιάς, εργάστηκε ως μηχανικός αεροσκαφών, διευθυντής μηχανικός αυτοκινήτων και επιχειρηματίας. Ίδρυσε το 1976 στη Θεσσαλονίκη την εταιρεία Οδικής Βοήθειας Αυτοκινήτων Auto Check Up. Η προσφορά του στην αθλητική ζωή της Θεσσαλονίκης υπήρξε σημαντική. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Προοδευτική Τούμπας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

H αδελφή του Ευτυχία Τζερμιά-Σκοτίδα είναι Συμβολαιογράφος Θεσσαλονίκης από το 1987.

Εκπαίδευση

Τελείωσε το σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987 και έκανε την ειδικότητα της Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική Δερματολογία ως υπότροφος του British Council στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και σε διάφορα κέντρα εκπαιδεύσεως Επεμβατικής Δερματολογία των Η.Π.Α.

Ιδιαίτερα Επιτεύγματα

Μετά την εξειδίκευσή του στην Laser Δερματολογία, στην Αγγλία και Αμερική, πρωτοστάτησε στην εφαρμογή των εξελιγμένων Laser στην Ελλάδα. Θεωρείται guru (έχων μεγάλη και βαθειά γνώση, εμπειρία, κύρος, προσφορά εκπαίδευσης και διδασκαλίας) στον τομέα αυτό.

Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα Laser Δερματολογίας, στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών, στο Μαρούσι, και στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Είναι ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής των Laserline Clinics, δίκτυο κέντρων Κοσμητικής Ιατρικής και Laser σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της διοικήσεώς του, δημιουργήθηκαν 25 εταιρικά κέντρα με 400 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων 70 ιατρών, και άλλα 10 κέντρα franchising με επιπλέον 100 θέσεις εργασίας. Το 2009 αποχώρησε. Από το 2009 τα κέντρα Laserline Clinics λειτουργούν ως ανεξάρτητα, αυτοδιοικούμενα κέντρα, από τους μετόχους τους, που είναι πρώην εργαζόμενοι ή συνεργάτες του δικτύου.

Ο όρος Κοσμητική Ιατρική στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας.

Εργασίες του είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, άρθρα και κεφάλαιά του σε διεθνή βιβλία, καθώς και ανακοινώσεις του σε πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων στα οποία συμμετέχει με ομιλίες και διαλέξεις σε όλες τις χώρες. Συμμετέχει με ομιλίες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Πανεπιστημιακών Κλινικών Αθηνών και Ιωαννίνων. Αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο σε θέματα σχετικά με το ευρύτερο γνωστικό του αντικείμενο.

Είναι Mέλος

της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Laser Δερματολογίας (ESLD) και ένας εκ των 10 Ιδρυτών της
της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (EADV)
της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δερματολογίας International Academy for Cosmetic Dermatology
της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ)
της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).
της Αθηναϊκής Λέσχης

Είναι Fellow

τnς Αμερικανικής Εταιρείας Laser στην Ιατρική & Χειρουργική (American Society for Laser Medicine & Surgery – ASLMS).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.