Neo

«Πρόεδρε, μαζί να αποφασίσουμε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Τα περισσότερα «γαλάζια» στελέχη που ερωτώνται για την προεδρική εκλογή αποφεύγουν τις... κακοτοπιές, παραπέμποντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, τονίζουν ότι η επιλογή του προσώπου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα ανήκει αποκλειστικά στον πρωθυπουργό.

Ωστόσο, δεν σκέφτονται όλοι στη ΝΔ με τον ίδιο τρόπο: πριν 10 ημέρες, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο βουλευτής Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συνεδριάσει εκ νέου η «γαλάζια» Κ.Ο. και να συζητήσουν όλοι μαζί για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το πρόσωπο που θα αναδειχθεί στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Επί της ουσίας, ο Κουτσούμπας ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να... αποφασίσουν όλοι μαζί για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Neo μαθαίνει, λοιπόν, ότι τις απόψεις Κουτσούμπα συμμερίζονται πολλοί στην ΝΔ, που θα ήθελαν «συναπόφαση» για το συγκεκριμένο θέμα. Το πρόβλημα, βεβαίως, είναι ότι... δεν συμφωνεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που θα κρατήσει το συγκεκριμένο προνόμιο για τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.