Neo

Σε συνεννόηση με τους «κεντροδεξιούς» του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Μεταξύ των πολλών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στους κόλπους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιλαμβάνεται και μία... ειδική κατηγορία: ο λόγος για στελέχη κεντροδεξιάς προέλευσης, που σκέφτονται να συμπήξουν μία δική τους «τάση» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα διακριτό πολιτικό στίγμα. Πρόκειται κυρίως για στελέχη που προέρχονται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Γιάννης Μοίρας, η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Neo, λοιπόν, ρώτησε και έμαθε ότι τον Αλέξη Τσίπρα ουδόλως τον «χαλάει» να υπάρχει και μία... κεντροδεξιά τάση στο εσωτερικό του κόμματος - αν και οι ίδιοι διαψεύδουν κατηγορηματικά πως πρόκειται περί αυτού. Αντιθέτως, οι προαναφερθέντες, μαζί με μεσαία στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά και κάποια στελέχη που προέρχονται από το παλιό ΠΑΣΟΚ, κουβεντιάζουν προκειμένου να συγκροτήσουν μία εσωτερική ομαδοποίηση που θα παραπέμπει στο «προοδευτικό Κέντρο», όπως οι ίδιοι λένε.

Όπως και να έχει, ένα είναι βέβαιο: ότι ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο γνωρίζει τις συγκεκριμένες «ζυμώσεις», αλλά βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα προερχόμενα από την Κεντροδεξιά στελέχη που πλέον βρίσκονται στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ !!!!!!!!!!!!!!
    === ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ
    ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ……….
    === ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩΝ …….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.