ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέταξε για Μόναχο ο Ολυμπιακός

Σεμέδο: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας»

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γερμανία, για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, για την 4η αγωνιστική του Champions League στην «Allianz Arena».

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε δηλώσεις πριν την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας τη δυσκολία του παιχνιδιού, παρά την αλλαγή προπονητή:

«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει την Μπάγερν ό,τι συμβαίνει με τον προπονητή και με την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως έχουμε αποδείξει την αξία μας και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δείξαμε και στο πρώτο ματς που είναι οδηγός για εμάς. Δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε τώρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όχι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν παίζει κανένα ρόλο η αλλαγή προπονητή. Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί. Εμείς θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν είμαστε, δεν είναι θέμα ότι θα παίξουμε εκτός με την Μπάγερν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας» τόνισε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.