ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής

Συγκεντρώσεις για την απολογία Μιχαλολιάκου - Κλειστή η κάθοδος της Λ. Αλεξάνδρας

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Πατησίων, από το ύψος της οδού Πανόρμου μέχρι και τη Δέγλερη, λόγω των συγκεντρώσεων κοντά στο Εφετείο, όπου πρόκειται να φτάσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος για την απολογία του.

Συγκεκριμένα, από το νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από κτίριο, ενώ σε εξέλιξη είναι και αντιφασιστική συγκέντρωση. Η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων είναι εμφανής προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις που αναμένεται να προκληθούν κατά την άφιξη του Ν. Μιχαλολιάκου. Στις συγκεντρώσεις συμμετέχουν μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ και μέλη αντιφασιστικών ομάδων.

«Στους εφοπλιστές κάνουνε τις πλάτες, της Χρυσής Αυγής οι μαχαιροβγάλτες», «Έσπασε η βιτρίνα του καπιταλισμού, βρώμισε ο τόπος με μπόχα φασισμού» και «Βασανιστές της χούντας τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τη δράση μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά. Η αναγκαία καταδίκη τους δεν αρκεί για την αντιμετώπισή τους. Την τελειωτική απάντηση θα την δώσει το οργανωμένο κίνημα απομονώνοντας τους κάθε λογής φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, από κάθε γειτονιά και πετώντας τους μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό», τονίζει το ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.