ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολυκατοικία επί της οδού Θεμιστοκλέους.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Βρέθηκαν σακιά με τούβλα σε πολυκατοικία των Εξαρχείων

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. για τα υπό κατάληψη κτίρια στην περιοχή των Εξαρχείων, όπως και για τις ταράτσες που μπορούν να αποτελέσουν σημεία επίθεσης αντιεξουσιαστών.

Λίγες ώρες πριν από την κορύφωση των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τους φόβους της ηγεσίας της ΕΛΑΣ για συλλογή «πολεμοφοδίων» από τους αντιεξουσιαστές ενισχύει και η φωτογραφία που παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στην οποία διακρίνονται τρία σακιά με πέτρες, μάρμαρα και τούβλα σε πολυκατοικία επί της οδού Θεμιστοκλέους.

Οι ένοικοι έψαχναν στην πολυκατοικία τους και βρήκαν τα σακιά το Σάββατο το μεσημέρι. Διαπίστωσαν ότι αναρχικοί είχαν αφήσει εκεί τα σακιά για να τα χρησιμοποιήσουν σαν πολεμοφόδια.

Απροσπέλαστο θα είναι από τα ξημερώματα το κέντρο της Αθήνας, αφού δρόμοι θα κλείσουν, δρομολόγια λεωφορείων θα αλλάξουν, ενώ ήδη απαγορεύεται σε πολλά σημεία η στάθμευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 46η Επέτειο του Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που θα επεκταθούν από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη μεριά της η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα παραμείνουν κλειστοί τρεις σταθμοί του Μετρό μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείνουν διαδοχικά είναι: «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» στις 16:30 με τους συρμούς να διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς στάση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.