ΕΛΛΑΔΑ

«Ανάθεση και έλεγχος Δημόσιων Συμβάσεων, με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες»

Συνάντηση Κουτσούμπα με την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων

Με αντιπροσωπία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) συναντήθηκε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Από την πλευρά του ΚΚΕ, συμμετείχε επίσης ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Εκ μέρους της ΕΑΑΔΗΣΥ συμμετείχαν ο Πρόεδρός της Γεώργιος Καταπόδης, ο Νομικός Σύμβουλος Γεώργιος Τράντας και ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης, μέλος του ΔΣ.

Η αντιπροσωπία της ΕΑΑΔΗΣΥ παρουσίασε τα προβλήματα που δυσκολεύουν την άσκηση των καθηκόντων της, τις προτάσεις της για την αναβάθμιση του έργου της και ενημέρωσε για το διεθνές επιστημονικό συνέδριο που θα διοργανώσει.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, τόνισε ότι το ΚΚΕ εξετάζει την ανάθεση και τον έλεγχο των Δημόσιων Συμβάσεων, με γνώμονα τη συνδυασμένη ικανοποίηση του συνόλου των κοινωνικών αναγκών. Αναφέρθηκε στην αρνητική πείρα που υπάρχει σ’ αυτό το ζήτημα και την αξιοποίηση των ανεξάρτητων αρχών ως άλλοθι για τη συγκάλυψη του προσανατολισμού της κρατικής λειτουργίας προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου. Επίσης ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα μελετήσει τις προτάσεις της ΕΑΑΔΗΣΥ για την αναβάθμιση της λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.