Neo

Στο στόχαστρο Μιχαλολιάκου ο Βορίδης... ξανά

Μπορεί ο Μάκης Βορίδης να ήθελε να ξεχαστεί -ή και να διαγραφεί- η πρότερη πολιτική του διαδρομή, ωστόσο ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να... μην αφήσει τίποτα να θαφτεί κάτω από την λήθη.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του κατά την απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος προέβη σε μία... ενδιαφέρουσα αποκάλυψη: «Υπήρξα γραμματέας της ΕΠΕΝ, όπου με διαδέχθηκε ο Μάκης Βορίδης, επί των ημερών του οποίου το 1985 στην προεκλογική περίοδο, μετά από ομιλία της ΕΠΕΝ στο χωριό, οπαδός μέλος της ΕΠΕΝ σκότωσε έναν αριστερό», είπε χαρακτηριστικά ο «φυρερίσκος», προσθέτοντας με νόημα: «Αλλά δεν κατηγορήθηκε γι’ αυτό ούτε ο Μάκης Βορίδης ούτε η ΕΠΕΝ».

Θέλει ο Βορίδης να ξεχάσει και οι... νεοναζί δεν τον αφήνουν.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θα ήθελε ο «φυρερίσκος», όπως τον αποκαλείτε, αλλά και εσείς, που αυτοαποκαλείσθε «δημοκρατες» (ή όχι;), να τον εξομοιώσετε με τα «κατορθωματα» της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν τα καταφερνετε… Σας πέρασε από το νου ότι μπορεί να οφείλεται στο ότι ο Βορίδης είναι … διαφορετικός επειδή, σε αντίθεση και με τους δυο σας, είναι σοβαρός, αξιόπιστος και εργατικός; Και πώς εξηγείται η σύγκλιση προθεσεων ανάμεσά σας, αν όχι από το ότι τα ακρα συγγενεύουν ως αντικειμενικοί συμμαχοι; Τελος, από ποιο στοιχείο της περιγραφής του Μιχαλολιάκου που μεταφερετε, προκύπτει η σύνδεση της πραξης του μέλους με τον αρχηγό Βορίδη; ‘Η νομίζετε ότι μπορείτε να «πουλάτε» ισοπεδωση στο ντουκου; Χα!

  2. Όχι ότι τον γουστάρω αλλά μην του φορτώσουμε όλο το ναζιστικό κίνημα.Ελεος

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.