ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπάχαλο» με τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Την άνοιξη του 2020 η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ

Νέα αναβολή φαίνεται ότι παίρνει η διεξαγωγή της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος Αλλαγής για τη Σοσιαλδημοκρατία. Μετά τον αρχικό προγραμματισμό για τον Νοέμβριο, η Συνδιάσκεψη επαναπρογραμματίστηκε για τις αρχές του 2020, εξαιτίας της κήρυξης του εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 23 και 24 Νοεμβρίου, ενώ τώρα φαίνεται ότι θα επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις και η Συνδιάσκεψη θα ‘μετακομίσει’ χρονικά στην άνοιξη του ερχόμενου έτους.

Μάλιστα, η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη σκοπεύει να αποφύγει νέο κύκλο εσωστρέφειας με τη διεξαγωγή της Συνδιάσκεψης, ελπίζοντας όλη αυτή την εσωκομματική τρικυμία να την αφήσει πίσω της με το πέρας του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ σε λίγες ημέρες. Για αυτό το λόγο, υπάρχουν εισηγήσεις που θέλουν τη Συνδιάσκεψη να μην ακολουθεί την πεπατημένη. Αντίθετα, πολλοί θέλουν να μην προβλέπεται Ολομέλεια, ούτε γενικές πολιτικές ομιλίες των συμμετεχόντων, ημί μόνο έξι θεματικές ενότητες και ισάριθμα πάνελ. Η συζήτηση, δε, σε αυτά, θα έχει αρκούντως προετοιμαστεί, αφού για κάθε μία από αυτές τις θεματικές ενότητες, θα έχουν προηγηθεί αντίστοιχες περιφερειακές συνδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τα λοιπά, στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν ‘μπλέξει τις γραμμές τους’ με την οργάνωση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στα τέλη του μήνα. Οργανωτικά στελέχη του κόμματος, προσπαθούν ακόμα να ξεκαθαρίσουν ποιοι από όσους έχει αποφασιστεί ότι θα συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι στις εργασίες του συνεδρίου παραμένουν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, αφού κάποιοι εξ αυτών έχουν στο μεταξύ μετακινηθεί είτε στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, είτε σε αυτές της ΝΔ, καταλαμβάνοντας μάλιστα κάποιοι και θέσεις ευθύνης, με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ.

Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, αναμένεται να μεταβεί σήμερα στην Τρίπολη, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση Επιμελητηρίων, αφήνοντας για αργότερα και πάντως όχι για πριν από το Σαββατοκύριακο την ενασχόλησή της με το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.