ΚΟΣΜΟΣ

Είχαν μαζευτεί για να δουν ποδόσφαιρο στην αυλή

Τρόμος στην Καλιφόρνια: Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε οικογενειακή συγκέντρωση

Ενα ακόμη αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά, σε οικογενειακή συγκέντρωση στην πόλη Φρέσνο της Καλιφόρνια, το οποίος είχε συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων έξι.

Συγκεκριμένα, άγνωστος εισέβαλε στην αυλή σπιτιού και κρατώντας όπλο άρχισε να πυροβολεί κατά των παρευρισκομένων που είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που τραυματίστηκαν σοβαρά και η κατάστασή τους είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

«Βρήκαμε πολλούς νεκρούς στον κήπο» της κατοικίας, είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας, Μπιλ Ντούλι σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αποφεύγοντας να δώσει πιο συγκεκριμένο απολογισμό.

Αμέσως μετά την επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τη γειτονιά, παίρνουν καταθέσεις μαρτύρων και προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν υπάρχουν κάμερες που έχουν καταγράψει την επίθεση.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι από τους τραυματίες μπόρεσαν να φθάσουν με τα δικά τους αυτοκίνητα σε νοσοκομείο του Φρέσνο, 322 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Αντζελες. Άλλα θύματα διακομίστηκαν σε κοντινό ιατρικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.