ΚΟΣΜΟΣ

«Ξεδιπλώνει» τα ακροδεξιά «πιστεύω» του μετά τις τιμές στον δικτάτορα Πινοσέτ!

Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου ίδρυσε νέο κόμμα... κατά του κομμουνισμού!

Μέρα με τη μέρα... φανερώνεται όλο και περισσότερο ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος προχώρησε στην ίδρυση νέου κόμματος... κατά του κομμουνισμού, μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι θα τιμήσει τον Χιλιανό δικτάτορα Αουγκούστο Πινοσέτ!

Το κόμμα του, η «Συμμαχία για τη Βραζιλία», έχει στόχο να πολεμήσει κατά «του κομμουνισμού, της παγκοσμιοποίησης και οποιασδήποτε ιδεολογίας αντίκειται στη φυσική τάξη», εξήγησε ο ίδιος ο Μπολσονάρου στη διάρκεια εκδήλωσης στη Μπραζίλια.

Ο πρώην λοχαγός σκοπεύει να ηγείται του κόμματος μαζί με έναν από τους γιους του, τον Φλάβιο, ο οποίος είναι γερουσιαστής.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος αποχώρησε πρόσφατα από το κόμμα του, το PSL, έπειτα από μια διαμάχη για την χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας.

Για να συμμετάσχει σε εκλογές το νέο κόμμα πρέπει να συγκεντρώσει 500.000 υπογραφές σε τουλάχιστον εννέα από τις 26 πολιτείες της Βραζιλίας.

Το πρόγραμμα του νέου κόμματος αναφέρει ότι «αναγνωρίζει τη θέση του Θεού στη ζωή, την ιστορία και την ψυχή του λαού της Βραζιλίας» και στηρίζει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.