ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

Neo

Αδιανόητο να βρίσκει υποστηρικτές ο Μαδούρο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Αντίθετος στην επιβολή γενικών οικονομικών κυρώσεων, που θα επιδεινώσουν την ήδη απελπιστική κατάσταση του λαού της Βενεζουέλας, αυξάνοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο τους πρόσφυγες, είναι ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

«Οι όποιες κυρώσεις πρέπει να είναι στοχευμένες σε πρόσωπα που φέρουν την ευθύνη για την σημερινή τραγωδία», είπε μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ζητώντας πολιτική λύση που θα οδηγήσει σε ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές με την παρουσία διεθνών παρατηρητών.

«Ο αυταρχισμός, τα βασανιστήρια και η εξαθλίωση ενός λαού, με όποιο περιτύλιγμα και αν παρουσιάζονται, είναι αδιανόητο να βρίσκουν υποστηρικτές ανάμεσά μας», είπε, θυμίζοντας με νόημα ότι πάνω από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη Βενεζουέλα λόγω της απελπιστικής κατάστασης που επικρατεί...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.