ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έμεινε ένα δευτερόλεπτο στον αέρα σαν άλλος... Μάικλ Τζόρνταν!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ γκολ από τον Ρονάλντο - Τρομακτικό άλμα, έφτασε στα 2,56 μέτρα!

Ένα γκολ εξωπραγματικό, από... άλλο πλανήτη πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος "μεταμορφώθηκε" σε... Μάικλ Τζόρνταν, κατέρριψε τους νόμους της βαρύτητας και με άλμα... 2,56 μέτρων σημείωσε με κεφαλιά το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στη Γιουβέντους μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια!

Ο CR7, έπειτα από σέντρα του Άλεξ Σάντρο από τα αριστερά, πραγματοποίησε εντυπωσιακό άλμα, έμεινε στον αέρα και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της Σαμπντόρια, με τον αντίπαλο αμυντικό να μην ξέρει τι τον βρήκε!

Μετά το τέλος του αγώνα, ανάλυση του Sky Italia έδειξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε 71 εκατοστά από το έδαφος και τη στιγμή που έκανε την κεφαλιά ήταν στα... 2,56 μέτρα, δηλαδή 12 εκατοστά πάνω από το ύψους του οριζόντιου δοκαριού!

Το ύψος στο οποίο πήδηξε ο CR7 έγινε viral και πολλοί στα social media τον σύγκριναν με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Βέβαια, και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο (άλλο που δεν ήθελε...), με ανάρτησή του, υιοθέτησε την άποψη πολλών στα social media που τον συνέκριναν με τον θρύλο του NBA Μάικλ Τζόρνταν. Συγκεκριμένα, πόσταρε στο Twitter φωτογραφίες με το άλμα του και την περιγραφή «CR7 Air Jordan». Χθες, μετά το τέλος του αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε για το γκολ: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τη Γιουβέντους να κατακτήσει νέα τρόπαια». Ενώ όταν τον ενημέρωσαν για τους αριθμούς γύρω από το γκολ, είπε: «Δεν ήξερα ότι ήμουν τόσο πολύ στον αέρα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.