Neo

«Δεν έληξε το θέμα Πολάκη»

Μπορεί πλέον να έφυγε από την αιχμή της επικαιρότητας η εσωκομματική μίνι κρίση που προκλήθηκε όταν ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να δημοσιοποιήσει μία άκρως επιθετική ανάρτηση κατά του Κώστα Σημίτη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου θεωρεί το θέμα... λήξαν.

Αντιθέτως, το θέμα έχει συζητηθεί και στον «πρωινό καφέ», καθώς ο Παύλος Πολάκης αφενός υιοθέτησε την «εκ δεξιών» κριτική σε βάρος του Κώστα Σημίτη, αφετέρου προφανώς με τις επιθέσεις του δεν... βοηθάει καθόλου την υπόθεση διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς το χώρο του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ως εκ τούτου, ο Neo πληροφορείται ότι εξετάστηκε ακόμη και το ενδεχόμενο είτε να καλείτο στην Πολιτική Γραμματεία για «εξηγήσεις» ο Πολάκης, είτε να αναλάμβανε κάποιος «θεσμικός» παράγοντας -όπως ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης ή η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη- να επαναφέρει στην τάξη τον πολιτικό με το έντονο ταμπεραμέντο.

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως ακόμη και η... ιώβεια υπομονή του Αλέξη Τσίπρα έχει αρχίσει να εξαντλείται - κι αυτό παρά την εξαιρετική σχέση που έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.