Neo

Δίπλα στους απολυμένους το ΚινΑλ

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς για τις άδικες απολύσεις 24 συναδέλφων τους από τη Διοίκηση της Τράπεζας, βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής. Σε αυτήν, μετείχαν μεταξύ άλλων δύο βουλευτές του κόμματος, ο Γιώργος Μουλκιώτης και ο Μιχάλης Κατρίνης.
Στον χαιρετισμό του, ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι οι 24 απολύσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη συμφωνία που έχει συνάψει η Διοίκηση της Τράπεζας με την ΟΤΟΕ και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου ως πρόκριμα διαχείρισης και για τις υπόλοιπες Τράπεζες που μπορεί να προχωρήσουν στην πρακτική της μερικής απόσχισης δραστηριοτήτων, ανοίγοντας τον δρόμο για ομαδικές απολύσεις συνολικά στον κλάδο.
«Είμαστε σήμερα εδώ για να δηλώσουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στον αγώνα σας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά προσπαθώντας πραγματικά να είμαστε χρήσιμοι», είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, με την οποία το κόμμα του ζητά από την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάκληση των αποφάσεων αυτών. «Θα είμαστε εκεί, να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα γίνει πράξη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.