ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση να προετοιμάσει τους Ελληνες για τα χειρότερα»

Ελληνική Λύση: Να συσταθεί άμεσα Εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή στις πόλεις

Για ανάγκη άμεσης σύστασης Εθνοφυλακής και Πολιτοφυλακής στη χώρα μας κάνει λόγο η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις μαζικές αφίξεις μεταναστών και προσφύγων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και φιλοτουρκικής κυβέρνησης της Λιβύης, αλλά και την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί με τους χιλιάδες λαθροεισβολείς που έρχονται από την Τουρκία, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να προετοιμάσει τους Έλληνες για τα χειρότερα και να υλοποιήσει άμεσα την πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για σύσταση Εθνοφυλακής και πολιτοφυλακής στις πόλεις! Με τις πολιτικές τους ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία η χώρα γέμισε με "κάθε καρυδιάς καρύδι" που δεν γνωρίζουμε! Εάν οι Τούρκοι τραβήξουν μέχρι τέλους τις προκλήσεις, τί θα γίνει "πίσω";

Ποιος θα ελέγχει τα όσα γίνονται; Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει εκπαίδευση και όπλα στους Έλληνες πριν έρθουν τα χειρότερα!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.