ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοινή ανακοίνωση

FIFA και UEFA αναθεωρούν την αντιμετώπισή τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι εξελίξεις... τρέχουν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και διαρρέεται μία ενόχληση από πλευράς των FIFA / UEFA για τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα. Μετά και τα συμβάντα στο περιθώριο του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να μην γίνει η συνεδρίαση επιτροπής καθοδήγησης για τη βία.

Επίσης βγήκε και μία κοινή ανακοίνωση των FIFA / UEFA και ΓΓΑ για τα κρούσματα βίας και όχι μόνο. Σε αυτήν την φάση η ΕΠΟ δεν έχει εισπράξει από τις FIFA / UEFA την ένδειξη πως θέλει να αποσύρει τα στελέχη της από την ελληνική επιτροπεία. Υπάρχει όμως μία δεδομένη αναθεώρηση της προσέγγισης του ελληνικού προβλήματος - ποδοσφαίρου. Όπερ σημαίνει πως από εδώ και πέρα θα γίνουν νέες συζητήσεις επί του ζητήματος. Οι FIFA / UEFA επρόκειτο να αποσύρουν τα στελέχη τους το καλοκαίρι, όμως πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά.

Οι τρεις... δρόμοι που μπορούν να ακολουθηθούν είναι οι εξής. Πρώτον να αυξηθούν τα στελέχη της επιτροπείας για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο και να υπάρξει πιο σκληρή στάση. Δεύτερον να αποσυρθούν άπαντες και τρίτον και σαφώς πιο... ακραίο το ενδεχόμενο GREXIT, το οποίο ο ίδιος ο Χούμπελ έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και επαναφέρουν ορισμένοι κατά καιρούς. Δεν προκύπτει ωστόσο να υπάρχει τελική απόφαση. Υπάρχει ένας προβληματισμός και μία αναθεώρηση ως προς το υπάρχον πλάνο των δύο διεθνών Ομοσπονδιών για την ΕΠΟ και το ποδόσφαιρό μας αλλά μέχρι εκεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.